Servicii Catering Sector 6 Drumul Taberei

a

Servicii Catering Sector 6 Drumul Taberei

Pentru clientii nostri care au nevoie ca mancarea sa fie livrata la sediul lor, oferim servicii de catering. Restaurantul Dream by Sole D’Italia dezvolta si ofera optiuni pentru a satisface pana si cele mai exigente gusturi.

Din cauza modului de viata mult mai dinamic decat cel al parintilor sau al bunicilor nostri, cateodata poate fi dificil sa ne pregatim singuri cina sau sa pregatim preparate pentru prietenii care vin in vizita. De aceea, serviciile de catering sunt optiunea ideala pentru a evita stresul si pentru a avea parte de o seara extraordinara cu prietenii.

Oferim servicii de catering si pentru asigurarea unei game mari de evenimente precum: intalniri de afaceri, conferinte, expozitii, etc. Totodata, ne putem ocupa si de aspectele care implica organizarea evenimentului.

Serviciile noastre sunt de calitate, iar in relatia pe care o avem cu clientii punem pe primul loc dorintele si nevoile acestora. Datorita experientei pe care o avem in domeniu, primim feedback-uri si review-uri pozitive, clientii nostri intotdeauna recomandandu-ne ca partener de incredere.

Prin complexitatea meniului si prin gustul si aroma preparatelor, restaurantul Dream by Sole D’Italia este locul ideal de unde puteti comanda mancare si beneficia de cele mai calitative servicii de catering din Drumul Taberei, dar  poate fi si locul unde puteti veni cu prietenii, cu familia, cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri – avand parte de o atmosfera perfecta pentru depanarea amintirilor sau pentru a incheia contracte si discuta chestiuni legate de business.

Dream by Sole D`Italia ofera servicii de catering pentru momentele cand nu mai aveti timp de gatit sau cand pur si simplu va doriti sa mancati preparate proaspete si gustoase. Deoarece ne dorim sa le oferim clientilor nostri o experienta gastronomica remarcabila, bucatarii restaurantului nostru folosesc cele mai bune ingrediente pentru a realiza cele mai bune preparate.

Folosirea serviciilor de catering si de livrare la domiciliu au numeroase avantaje. Sunt ideale pentru cei care au un program agitat sau un program prelungit la locul de munca. Pentru a gati sunt necesare cumparaturi de minimum doua ori pe saptamana, acest lucru reprezentand o activitate dificila si consumatoare de timp. De aceea, restaurantul Dream by Sole D’Italia vine in ajutorul vostru cu servicii de catering si servicii de livrare la domiciliu, pentru a avea parte de un mic-dejun, de pranz sau de o cina sanatoasa si delicioasa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.