Restaurant Sector 6 Drumul Taberei

Restaurant Sector 6 Drumul Taberei

Capitala este invadata de restaurante care nu intotdeauna pun pe primul plan calitatea si satisfacerea clientului, ci profitul rapid cu o investitie minima.

Dream by Sole D`Italia este un restaurant unde calitatea primeaza si reusim atat prin preparate cat si prin atmosfera sa satisfacem si cele mai sofisticate gusturi. De aceea, restaurantul din Drumul Taberei a primit numai feedback-uri si review-uri pozitive atat datorita mancarii, cat si datorita aspectului localului.

Dream by Sole D`Italia este un restaurant care aduce in acelasi spatiu atat preparate savuroase, cat si un ambient modern prin elementele colorate si arhitectura fresh. Cu un spatiu urban si super prietenos, restaurantul din Drumul Taberei, datorita atentiei la detalii si accentului pus pe specificul international, va va da senzatia ca va aflati intr-o mica vacanta in strainatate.

Cu una dintre cele mai frumoase terase din Bucuresti, restaurantul din Drumul Taberei Dream by Sole D’Italia inca de la intrare, va va uimi prin asocierea elementelor si detaliilor folosite, si va va introduce intr-o atmosfera inedita si relaxanta.

Prin design-ul localului, prin complexitatea meniului si prin gustul si aroma preparatelor, restaurantul din Drumul Taberei (sector 6): Dream by Sole D’Italia este locul ideal unde puteti veni cu prietenii, cu familia, cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri – avand parte de o atmosfera perfecta pentru depanarea amintirilor sau pentru a incheia ontracte si discuta chestiuni legate de business.

Restaurantul Dream by Sole D’Italia ofera clientilor sai preparate delicioase pregatite din cele mai bune si proaspete ingrediente. Profesionalismul si pasiunea bucatarilor nostri ridica preparatele la rang de arta, fiind extraordinar de atenti la nevoile si dorintele clientilor.

Cand vorbim de meniul restaurantului din Drumul Taberei, Dream by Sole D’Italia, avem doua cuvinte cheie: selectie si calitate. Preparatele sunt executate impecabil si creativ in combinatii interesante, unice. Lista de bauturi este si ea la nivel inalt, atat pe zona de vinuri, cat si pe zona de spirtoase si cocktailuri.

Daca va doriti un restaurant in care sa va delectati cu o mancare extraordinar de bine preparata, unde sa aveti parte de servicii de servire de cea mai inalta calitate si sa discutati cu membrii familiei, cu prietenii sau cu partenerii de afaceri fara sa fiti perturbati de absolut nimic, atunci restaurantul din Drumul Taberei: Dream by Sole D’Italia, este locul ideal in care sa veniti.

Va asteptam cu drag!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.