Mancare fara alergeni

a

Mancare fara alergeni

Alergia alimentara reprezinta un raspuns anormal la un aliment, mediat de sistemul imunitar. Oricine poate dezvolta alergii alimentare, pana si la alimentele pe care le consuma de obicei, dar acest lucru nu trebuie sa afecteze obiceiurile zilnice sau sa impiedice o iesire in oras pentru a lua cina cu prietenii sau cu familia.

Dream by Sole D’Italia este un restaurant care se gandeste la clientii sai si prepara mancare fara alergeni, in functie de dorintele si nevoile fiecaruia. Oferim clientilor nostri informatii clare despre preparatele cu alergeni inca de cand luam comanda.

Bucatarii nostri sunt specializati pentru a crea cele mai bune farfurii, atat pentru persoanele fara alergii, cat si pentru cele cu alergii. Acestia pregatesc mancare fara alergeni atat pentru persoane cu intoleranta la gluten, cat si pentru cele cu alergii la alte ingrediente. Mentinem conditiile de depozitare adecvate si pastram toate produsele noastre fara gluten in recipiente diferentiate in mod clar, sau chiar in ambalajul original.

Exista 8 alergeni responsabili pentru 90% dintree reactiile alergice la alimente: cereale, oua, soia, arahide, peste, crustacee, lactate si alunele de copac. In general, majoritatea alergiilor se manifesta la copii – dar nici adultii nu sunt feriti de acestea – si sunt legate de consumul de arahide, un produs natural destul de intalnit in diverse combinatii.

Daca veniti cu copilul dumneavoastra in restaurantul Dream by Sole D’Italia, iar acesta prezinta alergie la vreunul dintre ingredientele de mai sus, noi vom avea grija sa ii pregatim un preparat care sa nu contina acel ingredient, bucurandu-se linistit de o iesire cu parintii in oras. Acelasi lucru se va intampla si in cazul adultilor care prezinta reactii alergice la un anumit ingredient. Bucatarii nostri vor pregati dish-uri la cerere pentru ca o iesire in oras sa nu reprezinte un stres, ci un moment de relaxare.

Meniul restaurantului nostru este complex, putand fi personalizat in functie de dorintele pe care le are fiecare client. Oferim posibilitatea servirii unor mese consistente, satisfacand si cele mai rafinate gusturi in materie de bucatarie internationala. Pentru a reusi sa cream un meniu care sa acopere cat mai multe gusturi am ascultat atat sfaturile maestrilor bucatari, cat si parerile si review-urile clientilor. Avand o paleta larga de mancaruri pe care le gatesc cu maiestrie, bucatarii nostri le ofera clientilor cele mai bune produse culinare.

Restaurantul Dream by Sole D’Italia este locatia ideala pentru cei care doresc sa aiba parte de o iesire linistita in oras, fara sa fie stresati de gandul ca un ingredient din preparatul pe care l-au comandat, le-ar putea crea o reactie alergica. Bucatarii restaurantului nostru prepara mancare fara alergeni la comanda, gustul si calitatea dish-urilor nefiind afectate in vreun fel.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.