Locatie Evenimente Drumul Taberei

a

Locatie Evenimente Drumul Taberei

Restaurantul Dream by Sole D’Italia este locatia ideala pentru orice tip de eveniment pe care doriti sa il organizati. Cu o terasa generoasa si cu un interior pe masura asteptarilor veti avea parte de suficient spatiu pentru a va distra. Cu un aspect vizual foarte placut datorita elementelor urban-chic si moderne, terasa restaurantului este plina de verdeata, racoroasa, unde va veti simti rupti de aglomeratia si haosul specific Bucurestiului.

Dream by Sole D’Italia nu este numai un restaurant exceptional unde puteti servi cele mai proaspete si delicioase bucate, ci este si o locatie pentru evenimente excelenta. Situat in Sector 6, in cartierul Drumul Taberei acesta dispune de o capacitate de 330 de persoane in total – 250 pe terasa; 80 in interior.

Atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment intr-un mod impecabil, locatia este un element extrem de important. Un loc frumos le poate transmite sentimente placute invitatilor si poate transforma un mic party, intr-o petrecere de neuitat. De aceea, restaurantul Dream by Sole D’Italia va ofera o locatie pentru evenimente legate de serviciu – petreceri de sfarsit de an, petreceri cu tematica; pentru evenimente importante din viata dumnavoastra; pentru cine in familie sau mese festive.

Restaurantul nostru este o locatie pentru evenimente in care puteti petrece pana dimineata, fara sa aveti grija logisticii si a organizarii. Ne vom ocupa pana la cel mai mic detaliu in functie de preferintele si dorintele dumneavoastra.

Meniul restaurantului Dream by Sole D’Italia a fost creat pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi, ascultand atat sfaturile maestrilor bucatari, cat si parerile clientilor. Deoarece ne-am dorit sa va oferim preparate executate impecabil, intr-un mod creativ si in combinatii interesante si unice, echipa noastra este formata din oameni cu experienta in bucatarii celebre atat din Romania, cat si din strainatate. Prin profesionalismul si pasiunea bucatarilor nostri, ridicam preparatele la rang de arta, fiind extraordinar de atenti la nevoile si dorintele clientilor.

O locatie pentru evenimente cu un meniu la baza caruia stau doua cuvinte cheie: selectie si calitate. Si lista de bauturi se afla la nivel inalt, atat pe zona de vinuri, cat si pe zona de spirtoase si cocktailuri, pentru a le oferi celor care doresc sa aiba parte de evenimente memorabile, servicii si produse de cea mai inalta calitate.

Restaurantul Dream by Sole D’Italia este o locatie pentru evenimente potrivita oamenilor care doresc servicii excelente, intr-un loc cu facilitati moderne si care doresc sa se bucure de o atmosfera placuta si relaxanta.

Va asteptam cu drag!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.